FAQ

Vraag & antwoord

Wat is de levertermijn van Babydesign?

enter Bij geboorte mag je contact met ons opnemen om de latste gegevens aan te passen . We sturen je hiervan dadelijk een finale proefdruk. Op elke weekdag worden bestellingen die voor 15.00 u worden doorgegeven dezelfde dag afgewerkt. Bestellingen die na 15.00 u worden doorgegeven zijn de volgende dag in de voormiddag klaar. Doopsuikerdrukwerk wordt meestal voor de geboorte afgewerkt en verzonden.

here Wanneer je je drukwerk niet zelf afhaald bij ons kunnen wij dit altijd verzenden. Dit gebeurd met Bpost voor Belgische zendingen en PostNL voor zendingen naar Nederland. De pakjes komen doorgaans de volgende werkdag aan. In het weekend wordt er niet gedrukt en worden er er ook geen pakjes geleverd.

Hoe is jullie drukkwaliteit?

Super!:)

Neen serieus, we zijn heel trots op onze drukkwaliteit en afwerking. Dit is geen offset of Letterpress-drukwerk. Maar we drukken alles op een van de beste digitale kwaliteits-printers die er momenteel op de markt is. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, kunnen we een hoogwaardige drukkwaliteit aanbieden op aangepast luxe-papier.

Er zijn kaartjes bij met een luxe afwerking zoals zilver goud koper of rosé-foliedruk. Ook hier garanderen we weer een hoogwaardige drukkwaliteit & afwerking.

Bij twijfel mag je altijd een proefdruk aanvragen.

Wat zijn jullie openingsuren?

Er wordt elke werkdag gedrukt van 9 tot 18u. (buiten feestdagen). Afhalen of bestellingen persoonlijk bespreken kan alle dagen op afspraak tot 17.30. Op zondag en feestdagen zijn we steeds gesloten. Op zondag en feestdagen sluiten we.

Waar ligt Babydesign?

Drukkerij & kantoor liggen in Hasselt.

Ons kantoor is gelegen in de Kleine Breemstraat 24, 3500 Hasselt (België). Net binnen de grote ring.

 

We drukken alle werkdagen van 9 tot 18u. Afhalen van je drukwerk is na een seintje van ons. Je ontwerp of concept bespreken gebeurd op afspraak. Dit kan eventueel ook in het weekend.

Wanneer je je drukwerk niet kan komen afhalen kunnen wij alles verzenden, Zowel voor zendingen in Belgie als voor Nederland.